Povećanje penisa

  • од

Povećanje penisa je druga najtraženija opcija muškog seksualnog poboljšanja nakon lečenja impotencije. Na mreži možete pronaći stotine različitih rešenja koja će vam obećati veći, duži, deblji i moćniji penis.

Danas većina ljudi nema dovoljno vremena i ima priličan iznos raspoloživog prihoda, ideja o brzom receptu za uspešno povećanje penisa je veoma primamljiva, ali ne postoje bezbedne prečice.

Najdirektnija metoda je operacija. Odabirom ove opcije imaćete neku dobit uz mnogo bola. Mnogi muškarci se pitaju za operaciju samo da bi otkrili velike troškove i vrlo male šanse za uspeh. Pored toga, mogući neželjeni efekti su dovoljno ozbiljni da operaciju čine previše rizičnom za sve muškarce osim onih sa izuzetno malim penisom. Lako možete oslabiti sa unakaženim penisom ili izgubiti sposobnost postizanja erekcije.

Prema lekarima, svaki podignuti penis duži od 4 inča obično je dovoljno velik da stimuliše erogeno tkivo u vagini. Penis duži od 8 inča može se zabiti u grlić materice i izazvati nelagodnost.

Zbog toga, većina hirurga, posebno dobri hirurzi, neće uraditi operaciju pre savetovanja, tako da ćete možda želeti da prvo razmotrite alternative.

Najsigurniji metod povećanja penisa koji treba da isprobate je optički. Stidne dlake oko osnove vašeg penisa mogu učiniti da vaš penis izgleda kraći. Podrezivanje stidnih dlačica učiniće da vaš penis izgleda veći i povećaće njegovu osetljivost.

Ako i dalje niste zadovoljni, isprobajte prirodne metode povećanja penisa.Npr Erektron

Teoretski, povećanje penisa je moguće i prirodnim metodama, ali za to je potrebno mnogo duže. Već je dokazano da ljudsko telo ima sposobnost da menja svoj prirodni oblik pod stalnim fizičkim uticajem.
Ovo važi za sve kosti i mišiće, uključujući i one koji prolaze kroz penis, u naučnom svetu poznate kao corpora cavernosa i corpus spongiosum.

Sada morate da birate između tri metode: jelking, ekstenderi za penis i tablete za seks ili možda njihova kombinacija.

Arapsko ime Jelk potiče sa Bliskog istoka i koristilo se za pripremu muškaraca za seksualne odnose učenjem tehnike masaže penisa (jelking), koja je povećavala veličinu njihovog penisa. Za to je potrebno mnogo strpljenja i istrajnosti.

Produživače penisa treba koristiti izuzetno pažljivo kako ne biste uništili tkivo vašeg penisa i nošenje će biti prilično neprijatno.

Tablete za povećanje penisa kao Testox će vam izazvati jače erekcije nego inače, istežući vaš penis na ovaj način iznutra. Pored toga, ove seksualne tablete treba da sadrže neke sastojke za fiksiranje rasta na neki način, kao što je povećana deoba ćelija. Iako seksualne tablete pokažu svoje dejstvo tek posle meseci, ovo je najlakši i najsigurniji metod. Probajte samo biljne tablete za povećanje penisa, koje su prirodne i bez hemikalija.