Kako postići tvrdu erekciju

  • од
kako postici tvrdu erekciju

Ima toliko muškaraca koji žele čvršću i jaču erekciju. Čak i muškaraci koji su potpuno zadovoljni veličinom svog penisa takođe su zainteresovani da znaju kako postici tvrdu erekciju.

Osim što je tvrda erekcija dobra za vas, jača i čvršća erekcija jednostavno znači da bi seks sa vašim partnerom bio mnogo ugodniji.

Svaki muškarac želi da ima tvrdu erekciju .

Postoji toliko mnogo proizvoda npr kao xtnt gel koje se prodaju na internetu koje bi trebalo da učine vašu erekciju čvršćom i jačom.

Evo nekoliko predloga koji će vam pomoći da postignete čvrstu erekciju.

Zdravlje vašeg penisa je direktan odraz stanja vašeg ukupnog zdravlja!

Prvo, morate shvatiti da je u toliko slučajeva vaša erektilna snaga odraz toga koliko ste zaista zdravi. Ono što mislim je da ako nemate zdravo snabdevanje krvlju genitalnog područja, kvalitet vaše erekcije bi bio loš. Mnogo je muškaraca koji doživljavaju „blagu“ erekciju jer imaju zdravstvene probleme koji nisu pravilno rešeni.

Ako se pitate kako postici tvrdu erekciju na brz način mozete koristiti Potent Max kapsule za jaku erekciju

Postoje dve glavne grupe ovih problema:

-Hormonski nedostatak – testosteron je ovde glavni problem.

Siguran sam da znate da kako starite nivoi testosterona postepeno opadaju. Testosteron igra veliku ulogu u pomaganju vašem penisu da se poveže sa vašim telom tako da može doći do erekcije tokom seksualnog uzbuđenja.

Da biste sprečili da nivo testosterona postane prenizak, morate da prilagodite svoj životni stil tako da bude na dovoljnom nivou (ne mora da bude tako visok kao kada ste imali 18 godina) kako biste i dalje bili jaki, čvrsti i dugotrajne erekcije.

-Problemi sa cirkulacijom krvi – Problemi kao što su krvni ugrušci, sužavanje arterija, naslage plaka i problemi sa krvnim sudovima mogu ozbiljno uticati na zdravlje muškog penisa.

U ovom scenariju, problem je mnogo veći od „meke“ erekcije! Morali biste da posetite doktora i izvršite mnogo prilagođavanja u svom načinu života ako želite da poboljšate kvalitet svoje erekcije.

Razlozi zašto morate da se potrudite da ojačate svoju erekciju…

Ja lično verujem da je jedna unca prevencije mnogo bolja od funte leka. Ne morate da čekate da vaš penis ne može ni da ustane, a zatim da tražite tablete Viagre za upotrebu.

Baš kao i kada su u pitanju problemi sa težinom, verujem da bi trebalo da počnete da vežbate i da se hranite zdravo dok ste još vitki i mladi – opet, ne morate da čekate da budete debeli i stariji pre nego što shvatite da treba da održavate težina u kontroli!

Realnost je sledeća – kako starite, snaga i tvrdoća erekcije počinju da se smanjuju. Čak i ako imate veliki penis, ako imate „meke“ erekcije, vaš seksualni učinak bi postao užasan i vaša žena više ne bi imala nikakvo zadovoljstvo ili zadovoljstvo tokom seksa – čak i ako još uvek imate seks!

Ostarili biste želeli to ili ne. Međutim, postoji nekoliko stvari koje treba da uradite ili NE ako želite da vaša erekcija bude jaka i čvrsta što je duže moguće.

Stvari od kojih se treba kloniti :

-Ne pušite uopšte ili potpuno prestanite da pušite – pušenje više nije „u modi“. Vreme je da ga odustanete ako ste pušač. Ako ne, nemojte ni pokušavati da započnete ovu destruktivnu naviku. Pušenje ozbiljno uništava vaš seksualni život.

Nekoliko studija je pokazalo da pušenje sužava i očvršćava krvne sudove. A ako niste znali – vaše erekcije su 100% zavisne od protoka krvi. Šta mislite da se dešava kada cirkulacija krvi postane problem zbog oštećenja izazvanih pušenjem?

Ovo nije još jedno pitanje Boga koji kaže da je pušenje cigareta i marihuane loše – ostavite religiju ili moral po strani za sada. Ovo je jednostavno i jednostavno – snaga i tvrdoća vaše erekcije u potpunosti se zasnivaju na zdravlju vašeg cirkulatornog sistema. Pušenje je naučno dobro poznato kao aktivnost koja negativno utiče na normalan protok krvi bogate kiseonikom. Sada postoji nekoliko studija koje jasno pokazuju da pušači pate od erektilne disfunkcije i erekcije mnogo više od nepušača. Ovde nema sedenja na ogradi – OSTANITE DA PUŠITE ZAUVEK!

-Ograničite unos alkohola – pijenje 10-25 cl crnog vina pomaže vašem srcu zbog resveratrola u njemu. Sve više od toga je preterivanje. Pored toga, kod nekih muškaraca, alkohol je uzrok slabe erekcije. Da, konzumiranje određene količine alkohola bi opustilo vaše živce, ali u nekim slučajevima možda nećete moći čak ni da postignete erekciju ili je čak održite tokom penetracije.

-Previše pijete i vaš penis se ne podiže kada je vreme za „akciju“. Takođe morate da se nosite sa dugotrajnim problemom izazvanim redovnim konzumiranjem alkohola, kao što su problemi sa nervima, bubrezima i jetrom – ove stvari bi definitivno uticale na vaše seksualno zdravlje.