Dodaci za seksualno zdravlje

  • од
maca

Nekoliko prirodnih dodataka za seksualno zdravlje sada dobija na popularnosti u Sjedinjenim Državama.

Ovi dodaci za seksualno zdravlje dolaze u različitim oblicima i veličinama, pri čemu su neki pakovani kao lekovi na bazi hemikalija, a drugi se prodaju kao čisto biljni preparati. Među raznovrsnim biljnim suplementima za seksualno zdravlje, postoje dva prirodna proizvoda za koja se smatra da imaju najpozitivniji uticaj na muško i žensko seksualno zdravlje.

Mešavina make i pčelinjeg polena

Mešavina make i pčelinjeg polena dobila je pozitivne kritike od strane nekih potrošačkih grupa i istraživača. Kaže se da pčelinji polen poseduje lekovita i preventivna svojstva koja promovišu reproduktivno zdravlje muškaraca. Utvrđeno je da sprečava probleme sa prostatom, povećava broj spermatozoida, kao i poboljšava seksualni učinak i libido.

-S druge strane, utvrđeno je da polen povećava libido, otklanja tegobe predmenstrualnog sindroma, kao i poboljšava funkciju jajnika. Pčelinji polen je kompletan izvor hrane i ishrane i sadrži mnoge elemente koji se ne nalaze u proizvodima životinjskog porekla.

Sadržaj proteina je bogatiji polenom u poređenju sa bilo kojim životinjskim izvorom i sadrži više aminokiselina od govedine, jaja ili sira iste težine. Koncentracija hranljivih materija koja se nalazi u prirodnom polenu je izuzetno visoka, pa će i mala doza ove čudesne namirnice doneti zdravu korist ljudskom telu.

-Maca je koren koji se obično naziva prirodna vijagra.

Ovi dodaci za seksualno zdravlje kao testox mogu biti od velike pomoći ljudima koji se bave problemima i zabrinutostima seksualnog zdravlja. Utvrđeno je da je polen koji potiče od pčela najkompletniji izvor hrane na svetu. Ovaj prirodni dodatak je bogat antioksidansima, proteinima, slobodnim amino kiselinama, vitaminima A, B-kompleksom, C, E, mineralima, antibiotskim svojstvima, kao i antikancerogenim svojstvima.

Maca je slična biljci sa korenjem poput rotkvice. Koren ove biljke se suši i čuva do sedam godina, a utvrđeno je da je bogat esencijalnim mineralima, posebno selenom, kalijumom, gvožđem, magnezijumom i kalcijumom. Takođe sadrži masne kiseline kao što su linolna kiselina, palmitinska kiselina i oleinske kiseline, a da ne pominjemo polisakaride. Maca potiče iz zemlje Peru, a koristili su je stari Inki vekovima kao prirodni tonik. Nedavna istraživanja su pokazala da je Maca prirodni dispenzer hormona i alternativni tretman za probleme muškog i ženskog seksualnog zdravlja.

Ali ima više od pčelinjeg polena i Mace, posebno kada se dva čuda prirode naprave u posebnu mešavinu. Kombinacija make i pčelinjeg polena pomaže u poboljšanju izdržljivosti i izdržljivosti. Kao afrodizijak, pomaže u povećanju muške vitalnosti i seksualnih performansi. Od ove kombinacije mnogo koristi imaju i sportisti i stariji. To im daje više energije i sprečava bolesti opasne po život. U dovoljnim količinama, mešavina deluje i kao lek za depresiju, razne zavisnosti i traume. Određeni polen su sada pomešani sa drugim prirodnim izvorima hrane visoke potentnosti kao što je Maca kako bi se otkrile i poboljšale njene zdravstvene prednosti za ljude. Drugi moćni sastojci pomešani sa polenom su matični mleč i sibirski ginseng.